logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
[email protected]
+1234567890

Proofreading

Proofreading-ul presupune corectarea textelor existente, astfel incat sa gaseasca o reformulare corecta a ceea ce a fost compus initial si care sa indeplineasca obiectivele dorite.

 

De multe ori, se face proofreading dupa copywriting, textele corectandu-se de catre o persoana care nu a fost implicata in procesul de creare a continutului, astfel incat sa poata vedea toate greselile.

 

Atunci cand privesti la cald textele, nu mai vezi toate greselile. De aceea, este ideal sa recitesti textele dupa o perioada de timp sau o persoana care nu a fost implicata in procesul de creatie sa le reciteasca, intrucat le vede mai bine la rece.

 

In situatiile in care textele au un continut tehnic, este nevoie sa fie recitite de catre un specialist pentru a vedea daca s-a pastrat calitatea continutului.

 

Este foarte important sa corectam toate greselile, intrucat da dovada de profesionalism si cu siguranta asa ne dorim sa fim perceputi de catre clientii nostri.

In ce consta activitatea de proofreading?

Textele compuse se recitesc, aplicand corecturile necesare. Proofreading se poate face si pe un continut invechit, venind cu valoare adaugata la acesta, adaptandu-l la noile trenduri si venind cu informatii noi, astfel incat sa fie la zi cu data curenta.

Care sunt beneficiile dumneavoastra?

  • Campanii de succes
  • Transmiterea mesajelor dorite
  • Beneficii de imagine
  • Cresterea vanzarilor

Care sunt pasii pe care ar trebui sa ii urmati?

contactati-ne sa ne cereti parerea despre proofreading!

Noi va ajutam cu activitatea de proofreading. Expertii nostri in proofreading va vor ajuta sa gasiti cele mai bune reformulari, cele mai bune exprimari si sa rescrieti textele in concordanta cu cerintele impuse si cu obiectivele pe care dumneavoastra le aveti. Contactati-ne chiar acum!

Cere oferta

    .