logo

Select Sidearea

Populate the sidearea with useful widgets. It’s simple to add images, categories, latest post, social media icon links, tag clouds, and more.
[email protected]
+1234567890
 

Servicii

a

Intotdeauna trebuie sa avem control asupra a ceea ce facem, dar si asupra rezultatelor. Doar prin monitorizare si optimizare permanenta putem ajunge la cele mai bune rezultate.

 

Biz Factory va ofera o analiza completa asupra mediului de business, a domeniului in care dumneavoastra activati, dar si asupra insight-urilor necesare bunei dezvoltari a businessului dumneavoastra. Va putem realiza research-ul dorit, dar si cu identificarea nevoilor pe baza carora se va realiza studiul.

Strategiile au o influenta decisiva in compania dumneavoastra. Daca nu se adopta strategii corespunzatoare, scopurile propuse nu se pot atinge. De aceea, este foarte important sa elaboram foarte bine aceste strategii.

a
a

Imaginea pe care compania dumneavoastra o transimite este foarte importanta. Aceasta creaza asocieri ulterioare intre brandul pe care il creati si compania pe care o reprezentati, influentand astfel toata activitatea dumneavoastra pe care o desfasurati.

 

A avea o imagine buna inseamna a avea mai multi clienti si o prestanta mai buna in piata, inseamna a vinde mai mult si a fi asociate insusirile pe care vi le doriti brandului dumneavoastra.

Pentru a crea ceva functional, este nevoie si de dezvoltare. Oferim servicii de dezvoltare web, atat pentru creare site de prezentare, creare magazine online, creare bloguri, creare aplicatii si alte solutii care necesita dezvoltare.

a
a

Atunci cand ne referim la marketing, trebuie sa luam in considerare o multitudine de elemente, incepand cu imaginea companiei, pana la promovarea acesteia.

Learning

Momentan nu este niciun curs disponibil.

Curs Online Marketing

Curs Search Engine Optimization (SEO)

Curs Google AdWords

Curs de Vanzari

a